Personlig träning

Alla upplägg och uppdrag är unikt utformade och anpassade efter uppdragsgivarens behov och målbild. Personlig träning när den är som effektivast, säkrast och roligast! 

PERSONLIG TRÄNING, PT-timmar

Att anlita en Lic. Personlig Tränare för både inspiration och motivation till träning och livsstilsförändring, men kanske framförallt utbildning inom träningens tekniskt utförande och upplägg i relation till den egna förmågan och kapaciteten, är för de allra flesta till stor hjälp och en starkt bidragande faktor till varaktiga resultat.

Den personliga träning som jag tillhandahåller inkluderar dels de individuellt skapade och högst genomarbetade uppläggen med övningar som klienterna efter respektive PT-pass har enkel åtkomst till via en deras personliga inloggning till en egen app, den genuina dialogen online och givetvis de personliga träffarna med både instruktioner och vidare reflektioner samt en rad funktionella tester, så som exempelvis kalipermätning, skelettmätning och mätning av rörlighet.

Söker du en välutbildad, erfaren, motiverande och genuint engagerad personlig tränare som hjälper dig! Anlita då mig som din Personliga Tränare på någon utav de träningsanläggningar jag samarbetar med, utomhus eller i ditt hem.

Personlig Träning erbjuds även som Duo, för 2 personer, till mindre Grupper, för 3-4 personer och till specifika grupper så som  idrottslag, nyblivna mammor eller gravida. Som kund till Ren Styrka omfattas du av rabatter och bra erbjudanden på träningskläder från Workout Empire. Vi tar emot flera olika friskvårdskuponger.

Kontakta mig för bokning av PT-pass eller en kostnadsfri konsultation.

(Samtliga priser på sidan är angivna inklusive moms).

Personlig träning PT timmar

  • 1h 800 kr
  • 5h 3700 kr
  • 10h 7000 kr
  • Duo 995 kr/h
  • Grupp 1595 kr/h

Har du frågor eller vill du komma igång nu?